Din Skrothandler

På denne side finder du de seneste artikler og nyheder omkring os og skrotbranchen. Tag et kig på artiklerne nedenfor.


Produkthandler

Kobber pris

Sælg dit kobber til os og få den bedste pris. Du har altid garanteret den højeste dagspris, når du sælger dit kobber til os. Klik her og kontakt os!

Produkthandler

Jern og metal

Lad os købe dit jern og metal. Du er altid garanteret den højeste dagspris for dit jernskrot og metalskrot. Klik her og kontakt os med det samme!

Produkthandler

Skrot Aarhus

Skal du have afhentet skrot, jern og metal i Aarhus, så kontakt Brande Metalkøb. Du får altid den bedste pris for dit skrot. Se mere her!

Produkthandler

Produkthandel

Her ved Brande Metalkøb er vi ikke bange for at kalde os Danmarks bedste produkthandler. Kontakt os allerede i dag!

Produkthandler

Afhentning af skrot

Lad os afhente dit skrot kvit og frit. Uanset hvor i landet du har hjemme, så kan vi afhente dit skrot lynhurtigt. Kontakt os allerede i dag.

Produkthandler

Elektronik affald

Du kan sælge dit brugte elektronik til os og tjene gode penge. Vi genanvender og håndterer elektronikfalld med omtanke for miljøet.

Produkthandler

Skrothandler med høje priser

Når du sælger dit skrot til Brande Metalkøb er du garanteret de højeste dagspriser. Tjen gode penge på dit skrot. Se mere her!

Produkthandler

Skrotpriser

Når du sælger dit skrot til Brande Metalkøb får du altid de højeste dagspriser. Tjen masser af penge på dit skrot. Klik her!

Produkthandler

Skrothandler

Brande Metalkøb er en national skrot- og produkthandler. Du får altid den højeste dagspris på dit skrot og selvfølgelig en fremragende service.

Produkthandler

Jern Priser

Vi har måske Danmarks bedste jernpriser. Hvis du vil have den højeste pris for dit jern, så skal du sælge dit jernskrot til os. Vi giver dig nemlig altid den højeste dagspris for dit jern – Så du altid er sikret en god handel med fin fortjeneste.