FAMILIEVIRKSOMHED MED STÆRKE VÆRDIER


Siden 1992 har Brande Metalkøb købt jern- og metalskrot fra danskerne.
Vi har en plads på over 25.000 kvadratmeter, der gennem tiden har udviklet sig, for at passe til de aktuelle krav inden for skrotbranchen. På pladsen har vi gennem årene forhandlet rigtig mange tons skrot, hvilket gør os til en erfaren skrothandler.

Hos Brande Metalkøb er vi meget fokuserede på at give vores kunder den bedste oplevelse når de handler med os. Naturligvis vil vi også gerne have at vores kunder får den bedste pris for deres skrot.

Højeste dagspris på jern- og metalskrot

Da efterspørgslen og markedet for jern- og metalskrot hele tiden ændrer sig, er det svært at sætte en fast pris på de forskellige typer skrot. For eksempel er skrotprisen på jern anderledes end på aluminium og kobber, og de kan ændre sig fra dag til dag alt efter efterspørgsel og hvordan markedet ser ud. Men da vi sætter vores priser efter den aktuelle kurs på London Metal Exchange, sikrer vi at vores kunder får den højeste pris for den givne dag.
Skrotpræmien udbetales i kontanter helt op til 7.999 og ellers laver vi en bankoverførsel til dig.  

Vi henter gerne dit skrot i hele landet

Det er vigtigt for os, at det er nemt for både vores erhvervs- og privatkunder at handle med os.
Selvom vores fødder er plantet i den jyske muld, kører vi gerne ud og henter skrot i hele landet.
Det er også muligt at låne en gratis skrotcontainer, som vi stiller op hos dig og henter igen, efter du har haft tid til at fylde den op. Uanset om den skal hentes dagen efter, eller du skal bruge lidt mere tid til at fylde containeren op med dit jern- eller metalskrot.
På den måde kan vi samarbejde om at få hentet og senere genanvendt dit skrot, uden besvær for dig som kunde.

Din pålidelige skrothandler

Efter så mange år på skrotmarkedet, ved vi hvad vi snakker om, når vi snakker om alle typer af skrot.
Det er vigtigt for os at jern- og metalskrottet håndteres ordentligt og på en måde der er mindst skadeligt for miljøet.

Da vi kan håndtere store mængder skrot, og indkøber rigtig mange typer af skrot, er det nemmest at kontakte os for at høre og aftale nærmere. Vi er sikre på at vi sammen kan finde en løsning for lige netop dit skrot.

 

Skrotpriser

Priserne på skrot varierer fra dag til dag.
Generelt er der stor efterspørgsel på mange slags jern- og metalskrot, men afhængigt af markedet, kan skrotpriserne stige og falde fra dag til dag. Derfor garanterer Brande Metalkøb at du får den højeste dagspris på dit skrot, ud fra den aktuelle kurs på London Metal Exchange, og altså sikrer dig den højest mulige skrotpræmie.

Der kan være store forskelle i priserne på jernskrot og generelt metalskrot, men den eneste måde at finde ud af præcist hvor meget du kan få for dit skrot, er at kontakte os. Frem for faste skrotpriser kan den varierende dagspris, ende med at give dig som kunde en rigtig god og fair pris for dit skrot.

Højeste dagspris og skrotpræmie

Da vi desværre ikke kan oplyse en fast pris på de forskellige typer skrot vi køber, synes vi altid at du skal kontakte os.
Så kan vi snakke om hvor meget skrot du har, og hvad den aktuelle dagspris er.
Priserne er meget forskellige på for eksempel jernskrot og på kobberskrot, da det afhænger af udbud og efterspørgsel og ikke mindst hvordan markedet ser ud.

Gratis afhentning af skrot

I stedet for at aflevere dit skrot på vores plads i Brande, er det også en mulighed at vi kommer og henter skrottet hos dig.
Bestil en gratis afhentning af jern- og metalskrot, og så kommer vi med en container, du kan fylde op med dit skrot.
Vi kan afhente dit skrot allerede dagen efter, men skal du bruge længere tid til at fylde containeren op, passer det også fint og vi afhenter når det passer dig. Vi er en national skrothandler, og vores containerservice gælder selvfølgelig i hele landet og ikke kun i vores lokalområde i Jylland.

Vi køber jernskrot og metalskrot

Mange er faktisk i tvivl om hvorvidt deres skrot overhovedet har værdi, da det for dem jo er skrot og for eksempel er rester fra en produktion. Men vi køber langt det meste jern- og metalskrot, helt fra små jernspåner, til messingtråd, aluminium og kabler.
Tag et kig på oversigten over hvilke metaltyper vi køber, og kontakt os hvis lige netop dit skrot ikke er på listen.
Chancen for at vi køber lige netop det skrot du har, er rigtig stor. Det er meget vigtigt for os at vores kunder er glade, og derfor vil vi gå rigtig langt for at give dig en god oplevelse, når vi køber dit skrot.

Lad Brande Metalkøb købe dit skrot

I mere end 26 år har Brande Metalkøb været en familieejet forretning med et eneste fokus: at købe og sælge jern- og metalskrot.
Derfor ved vi hvordan branchen fungerer og hvordan skrottes håndteres bedst for miljøet.

Hos os får alle parter en god handel og vores kunder får en fair pris og god service.
Kig forbi på vores miljøvenlige plads i Brande eller lad os komme ud til dig og hente dit skrot.

Hvis du er i tvivl om du kan sælge dit skrot, kan du altid kontakte os og høre om dine muligheder.