Skrotpriser på jern

Hos Brande Metalkøb giver vi altid de bedste jern- og metalpriser, som svarer til udviklingen på prismarkedet.  Hos os kan du trygt sælge dit jern, da vi igennem vores mangeårige erfaring i branchen, har opbygget stor viden omkring jern- og metalskrot.

Vi køber mange typer jern, og vi har udstyret og faciliteterne til at transportere og opbevare selv store mængder.  Vi har lastbiler til at afhente store mængder jern- og metalskrot. Hvis du selv ønsker at laste skrottet, stiller vi med glæde en/flere containere til rådighed for dig, gratis, som vi efterfølgende  afhenter efter aftale. Containeren kan indeholde op til 15 tons, så den kan klare selv de tungeste skrotopgaver.

Industrivirksomheder, vognmænd og byggeentreprenører er blandt nogle af vores typiske kunder, men vi tager gerne imod jern- og metalskrot fra andre virksomheder eller private.

 

Vi holder øje med dag-til-dag priserne

Vi hos Brande Metalkøb sørger altid for at give den bedste pris på den mængde jern- og metalskrot, som vi køber. Ved altid at holde os opdateret på markedspriserne, som svinger fra dag-til-dag, er vi skarpe og konkurrencedygtige på prisen.

Derudover har vi en godkendt brovægt, som anvendes til at veje materialerne, så du kan være sikker på, at du får den rette prissætning. Hos Brande Metalkøb er det utrolig vigtig for os, at vores kunder får en god oplevelse med os. Derfor er vi altid behjælpelige med at svare på spørgsmål om priser eller andet, som vedrører emner såsom transport og opbevaring af jern- og metalskrot.

 

Kom i snak med en erfaren skrothandler

Har du spørgsmål eller vil have nærmere information om vores priser på jern, så giv os et kald på 30 63 30 08 eller skriv en mail til os på info@brandemetalkoeb.dk. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål, og vi bestræber os altid på at yde en kompetent og venlig betjening.

Nyheder fra Facebook

Top