Skrot afhentning

Afhentning af jern og metalskrot

Vi køber alle former for jern- og metalskrot. Vi forstår vigtigheden i at finde en god og troværdig samarbejdspartner, og her kan vi hjælpe dig. Vi har gennem vores mange års erfaring i branchen opbygget stor viden omkring jern- og metalskrot. Ydermere lytter vi til dine behov og tilbyder gode råd og vejledning til, hvordan du nemmere kan komme af med jern og metalskrot fremover. Hver dag følger vi udviklingen inden for råvarepriserne, så vi altid er opdaterede.

 

SKROTAFHENTNING GJORT NEMT

Ho Brande Metalkøb afhenter vi typisk jern- og metalskrot hos industrivirksomheder, vognmænd og affaldsselskaber. Selvom du ikke nødvendigvis falder ind under en af disse kategorier, så kan vi være behjælpelige for alle, som har brug for at få afskaffet store mængder skrot. Med vores lastbiler kører vi ud og afhenter skrot i hele Danmark, og vi laster det effektivt og sikkert, så du kan komme videre med dine arbejdsopgaver.

Vi sætter en ære i at skabe en god dialog med kunden, så denne føler sig lyttet til og forstået. En ordentlig kommunikation mellem begge parter er alfa og omega for, at både vi og kunden bliver fuldt tilfredse med samarbejdet. Med udgangspunkt i kundens behov bestræber vi os på at udføre opgaven efter dennes ønsker og præferencer. Vi har 26 års erfaring i branchen, hvilket har givet os stor viden om kundernes skiftende behov samt forsvarlig håndtering af jern- og metalskrot.

Med vores lastbiler har vi kapacitet til at afhente selv store mængder jern- og metalskrot i hele Danmark.

 

Gratis containerservice

Vi stiller containere til rådighed uden beregning. Vi har et stort udvalg af forskellige containertyper, hvor vi tager udgangspunkt i kundens individuelle ønsker og behov. Processen foregår således, at vi kommer og opstiller en container hos dig, hvorefter du selv kan bruge den fornødne tid til at fylde den med jern- eller metalskrot. Typisk kan vi afhente affaldet allerede dagen efter, men dette afhænger selvfølgelig af, hvor lang tid du har brug for.

 

Sådan kommer du i kontakt med os

Om du bor i Skagen eller i Roskilde spiller ingen rolle, da vi har en landsdækkende afhentningsservice. Dette betyder, at vi afhenter jern- og metalskrot i hele Danmark samt på de brofaste øer.Ring gerne til os på telefon 30 63 30 08 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på dit jern og metalskrot.

Nyheder fra Facebook

Top